Отборите на Англия и Германия играят при резултат 0:1 в мач

...
Отборите на Англия и Германия играят при резултат 0:1 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Англия 0:1 Германия, Гюндоган наказа домакините от дузпа

Отборите на Англия и Германия играят при резултат 0:1  в мач от група 3 на Лига 1 в Лига на нациите. Илкай Гюндоган откри за гостите от дузпа в 52-ата минута. Срещата започва в 21:45 часа на стадион „ Уембли ” в Лондон и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Двубоят в британската столица е без значение за крайното класиране в групата. Англия към този момент изпадна в по-долна лига, до момента в който Германия може да се изкачи до второто място в таблицата. Всичко зависи от резултата и в другия мач от групата, който опълчва водача Унгария против Италия.

В първия четвърт час игра двата отбора действаха много внимателно, като до рискове пред двете порти не се стигна. Илкай Гюндоган пръв опитва изстрел към една от двете порти, само че топката не попадна в задачата. Гостите от Германия също извършиха няколко корнера, само че по този начин и не съумяха да затруднят стража на „ трите лъва ” Ник Поуп.

В 25-ата минута пристигна и първото стопроцентово състояние в срещата. След страхотна контраофанзива за „ трите лъва ”, Люк Шоу изведе по превъзходен метод зад защитата на Германия Рахийм Стърлинг, само че нападателят на Челси не съумя да преодолее противниковия пазач. Въпреки че бе останал самичък против него, Стърлинг стреля в обсега на Тер Стеген, който плонжира и мазета.

Две минути по-късно Хари Кейн опитва да изненада Тер Стеген с удар по диагонала, само че изстрелът му не бе прецизен. В 37-ата минута селекционерът на „ трите лъва ” Гарет Саутгейт трябваше да направи насилствена промяна в състава си, откакто Джон Стоунс се контузи и не съумя да продължи срещата. На негово място се появи Кайл Уокър.

В края на първата част Стърлинг имаше нова опция да се разпише, само че още веднъж Тер Стеген сподели класа и парира изстрела му.

Секунди преди последния съдийски сигнал за първите 45 минути, Йосуа Кимих стреля доста рисково от отдалеченост, само че топката профуча около десния непряк дирек на вратата на домакините. 

LIVE АНГЛИЯ – ГЕРМАНИЯ 0:1

0:1 Гюндоган 52'

Стадион: „ Уембли ”, Лондон

Рефер: Дани Макелие, Нидерландия 

Англия : 1 Поуп, 2 Джеймс, 3 Шоу, 4 Стоунс, 5 Дайър, 6 Магуайър, 7 Райс, 8 Белингам, 9 Кейн, 10 Стърлинг, 11 Фоудън

Селекционер: Гарет Саутгейт

Германия : 22 Тер Стеген, 3 Раум, 5 Керер, 6 Кимих, 7 Хаверц, 14 Мусиала, 15 Зюле, 18 Хофман, 19 Сане, 21 Гюндоган, 23 Шлотербек

Селекционер: Ханзи Флик
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР